мама в селе нашла рукописные рецепты неизвестно какой давности, не могу не похвастаться

Напаліон
3 ст. муки
1 ст. смитани
200 гр. маргаріну
1 яйце На 2 часа на холод.

пів чайної ложки сиди (пагасити). як пекти, то коржі треба коллоти вилкою.
12 коржів буде.

крем
2 яйця розтерти з 1 ст. цукру
3 л. муки і добавити до кипівшого молоко помішувати його і добавити 200 гр. масла.

Заварні
Кіпит 1 ст. води кинути пів-пачки маргаріну , всипати 1 ст. муки і добре розмішати відставити і вибити по одному яйці 6 штук. як пекти то ложити на гарачу дечку ложкою по трошки і не густо бо вони ростуть.

начинка
кіпит 1 ст. молока розбити 4 яйці з 1 ст. цукру і 2 л. муки як згущене кинути туда 100 гр. масла.
потом береш зпечене тісто пдрізаеш внизу і ложкою наложуєш начинку.

Фаршировані сливки
вариш сливки в сахарі. потом вони остигають береш видушуєш кістки і ложиш туда 1 частину оріха і ложиш на тарілки і зверха мастиш смитаною або смитаннім кремом.


мы читали и ухахакивались, а рецепты, кстати, могут быть очень даже ничего)